Tietoa meistä

Einari

"Kahvilan pitäjä"

Einari palvelee asiakkaita omalla persoonallaan ja siinä korostuu palvelualttius, kokeilunhalukkuus ja kyky lukea ajatuksia.

Einari tykkää soveltaa osaamistaan kahvilakoneiden käytössä, joten häneltä voi pyytää myös mielikuvituksellisempia juomia taivaallisen jäälaten lisäksi. Einarin sovelluksista on syntynyt mm. kaupungin paras kaakaojuoma ja Eiran latte.

 

Siiri

Barista-tarjoilija

Valitsin Café Kentaurin, koska kahvilan tunnelma on houkutteleva ja vielä koiraystävällisyys kaupanpäälle.
Café Kentaurin herkuista ehdoton suosikkini on mustikkamuffinsit. Lempi kahvini on Cafe Latte.
Minulle tärkeää on läheiset ihmiset, urheilu, sekä hauskanpito.
Päivääni saan energiaa urheilusta.
Koirat ovat lähellä sydäntä. Kotona on aina ollu koira joten aivan parasta, että töissäkin saa kohdata koiria!

Siiri on kuin kahvilan henki: Ystävällinen, avoin, mutkaton. Siiri valloittaa palvelullaan ja lämmittää erinomaisella kahvilla.

Siirin erikoisalaa on maistuvat hampurilaiset. 

Siiriltä saat palvelua myös ruotsiksi.

Hanna

Barista-tarjoilija

Café Kentaurin paras herkku on kahvin lisäksi Kentaurin fantastiset burgerit. Ne on fressit tuoreista aineksista tehdyt ja täyttävät hyvin kun nälkä iskee. Lempi kahvini on popcorn latte. Siinä korostuu pehmeä kahvin ja maidon maku ja pieni vivahde popcornia.

Kahvilassa on ihan omanlainen tunnelma, joka hehkuu kadulle asti. Minulla on mahtavat työkaverit ja meidän yrittäjä Einari on aivan huippu. 
Energiaa päivään saan yhdessäolosta, luonnosta, taiteesta ja luomisesta. Minulle on tärkeää välittäminen, perhe, ystävät, ja elämästä nauttiminen. Itsensä toteuttaminen on myös tärkeä osa minua ja touteutan sitä baristana ja valokuvaajana.

Musta on ihan parasta tulla aamulla töihin ja katsoa kuinka aurinko nousee huvilakadun ylle ja meri alkaa kimallella auringon säteistä ja iloinen koira kamu tulee häntä heiluen morjestamaan kahvilalle. Olen aina elänyt koirien kanssa ja on ihan mahtavaa, että saan kohdata heitä myös töissä. Koiraa parempaa ystävää en voisi toivoa.

Unelmoin että pääsisin joskus maailmalle tutustumaan eri kahvi lajikkeisiin ja kulttuureihin. Valokuvaajana unelmoin myös siitä, että voisin työlläni tehdä jotain merkittävää ja hyvää. Unelmoin pitkästä ja tapahtumarikkaasta elämästä. Niin että vanhana tietää että on elänyt.

Oliver

Barista-tarjoilija

Lempi kahvini on Cappucino, koska koen siinä hyvän tasapainon kahvin ja maidon välillä.                                            Cafe Kentaurin parhain herkku on mielestäni juustokakut, mitä on valikoimassa joka päivä. 

Halusin työskennellä pienessä kahvilassa joten oli suuri onnistuminen saada työpaikka Kentaurista. Työpäivään löydän energiani asiakkaista, koska olen huomannut jokainen asiakas on erilainen ja jokaisesta asiakkaasta oppii jotain uutta. 

Minulle tärkeää on perhe ja ihmissuhteet, koska yksin ihminen ei pärjäisi. Unelmoin terveestä ja pitkästä elämästä, jossa koen mahdollisimman paljon hienoja asioita. 

Kyllähän se tuntuu mahtavalta kun näkee auringon laskun tai auringonnousun Huvilakadun päädyssä aina työvuoron päättyessä tai sen alkamis vaiheessa. Karvakamut tuo päivään extra piristystä ja sen tuo myös uuden lähestymisväylän asiakkaan kanssa, jotta pystyy avaamaan keskustelua helpommin, koska lemmikkieläin on aina yksi asia mikä minua ja koiran omistajaa yhdistää.

Kuppi kahvia on kuin halaus mukissa. Se lämmittää mieltä ja antaa intoa päivään.