Henkilökunta

Einari

Kahvilan pitäjä

Minulle tärkeää on erinomainen asiakaspalvelu. Yritän palkata vain palvelualttiita työntekijöitä ja kouluttaa heidät ensiluokkaisiksi asiakaspalvelijoiksi. 

Mottoni on sydän oikealla paikalla. Kun jakaa hyvyyttä, saa hyvyyttä.

Yrittäjyys ei tosiaan katso kelloa, mutta yritän varata levolle riittävästi aikaa.

Lempikahvini on café mokka. Siinä sekoittuu hyvin kahvin ja suklaan maku. Unelmoin, että maailman tilanne paranisi ja kahvila menestyisi. 

Siiri

Barista / Tarjoilija

Valitsin Café Kentaurin, koska kahvilan tunnelma oli houkutteleva ja vielä koiraystävällisyys kaupanpäälle.
Café Kentaurin herkuista ehdoton suosikkini on mustikkamuffinsit. Lempikahvini on Cafe Latte.

Minulle tärkeää on läheiset ihmiset, urheilu, sekä hauskanpito.

Päivääni saan energiaa urheilusta.
Koirat ovat lähellä sydäntä. Kotona on aina ollut koira joten aivan parasta, että töissäkin saa kohdata koiria!


Hanna

Barista / Tarjoilija

Café Kentaurin paras herkku on kahvin lisäksi fantastiset burgerit. Ne on fressit tuoreista aineksista tehdyt ja täyttävät hyvin kun nälkä iskee. Lempi kahvini on popcorn-latte. Siinä korostuu pehmeä kahvin ja maidon maku ja pieni vivahde popcornia.

Kahvilassa on ihan omanlainen tunnelma, joka hehkuu kadulle asti. Minulla on mahtavat työkaverit ja meidän yrittäjä Einari on aivan huippu.
Energiaa päivään saan yhdessäolosta, luonnosta, taiteesta ja luomisesta. Minulle on tärkeää välittäminen, perhe, ystävät, ja elämästä nauttiminen. Itsensä toteuttaminen on myös tärkeä osa minua ja touteutan sitä baristana ja valokuvaajana.

Musta on ihan parasta tulla aamulla töihin ja katsoa kuinka aurinko nousee huvilakadun ylle ja meri alkaa kimallella auringon säteistä ja iloinen koira kamu tulee häntä heiluen morjestamaan kahvilalle. Olen aina elänyt koirien kanssa ja on ihan mahtavaa, että saan kohdata heitä myös töissä. Koiraa parempaa ystävää en voisi toivoa.

Unelmoin palaavani joskus maailmalle tutustumaan eri kahvilajikkeisiin ja -kulttuureihin. Valokuvaajana haluan toteuttaa työlläni jotain merkittävää ja hyvää. Unelmoin pitkästä ja tapahtumarikkaasta elämästä. Vanhana haluan tietää eläneeni.

Oliver

Barista / Tarjoilija

Lempikahvini on Cappucino, koska koen siinä hyvän tasapainon kahvin ja maidon välillä. Cafe Kentaurin parhain herkku on mielestäni juustokakut, mitä on valikoimassa joka päivä. Halusin työskennellä pienessä kahvilassa, joten oli suuri onnistuminen saada työpaikka Kentaurista. 

Työpäivään löydän energiani asiakkaista, koska olen huomannut, että jokainen asiakas on erilainen ja jokaisesta asiakkaasta oppii jotain uutta. Minulle tärkeää on perhe ja ihmissuhteet, koska yksin ihminen ei pärjäisi. Unelmoin terveestä ja pitkästä elämästä, jossa koen mahdollisimman paljon hienoja asioita. 

Kyllähän se tuntuu mahtavalta kun näkee auringon laskun tai auringonnousun Huvilakadun päädyssä aina työvuoron päättyessä tai sen alkamis vaiheessa. Karvakamut tuo päivään extra piristystä ja sen tuo myös uuden lähestymisväylän asiakkaan kanssa. Silloin pystyy avaamaan keskustelua helpommin, kun lemmikkieläin on aina yksi asia mikä minua ja koiran omistajaa yhdistää.